Rallycross bilutleie med support

Første gang vi leide bort en rallycross bil var i 2010. Det var Sindre Backe som vi kjente fra tidligere samarbeide som fikk lov å kjøre SRT Corsa´n. Vi gjorde avtale vinteren 2009/2010 etter å ha hjulpet Sindre på løpene foregående sesong. Sesongen gikk over all forventning for Sindre og han tok fire seiere på de totalt fem løpene han kjørte med SRT Corsa´n. Det ble seier i Kristiansand, Drammen, Dokka og i finalerunden på Gardermoen. Mens i den 3. NM runden i Vikedal ble det en 2. plass. I finalerunden på Gardermoen måtte Sindre virkelig jobbe for seieren, da hadde SRT leid ut en Toyota Starlet til Magnus Bergsjøbrenden. Det endte med dobbetseier til SRT Juniorene.

Sindre tar en av sine fire seiere med SRT Corsa´n i 2010, det ble en andreplass i Vikedal

Når Sindre høsten 2011 valgte å kjøpe seg en egen bil falt valget på Caroline Haug. Hennes far er en stor profil i miljøet, og det var en ny erfaring å leie ut bil gjennom 2011 sesongen. Dette samarbeidet fungerte bra, og for Caroline sin del endte det med fire pallplasseringer på de sju løpene hun kjørte SRT Corsa´n. Høydepunktet var 2. plassen på Orkla i den 3. NC runden der hun var helt på hugget å nesten klarte tukte vinennern Joakim Rønnevik. Det løpet hadde også SRT to biler på pallen da Frode kjørte inn til 3. plass i Super 1600 med sin Citroën Saxo Kit Car.

Under 2012 seongen valgte vi å ta et rolig år siden vi ikke hadde noe uteleie på biler, og Frode ikke lengere hadde råd til å kjøre selv. Mange år med underskudd var ikke motiverende til videre satsing for egen del, men når Simon Wågø Syversen og hans far David ønsket en prat for 2013 sesongen møttes vi under NM Finalen på Gardermoen høsten 2012. Etter dette startet et to år langt sammarbeid med SWS Motorsport. Simon kjøre flere A-finaler og en pallplass i Konsmo 2014. Simon og Atle utviklet et godt samarbeid og at førertallentet til Simon var til stedet fantes det ingen tvil om. En femte og en fjerdeplass sammelagt på de to årene med en "middels bil" (ikke topp 4) må dette anses å være meget bra. Nå kjører Simon RX Lites på VM runder i Rallycross.

TILBAKE TIL TJENESTER