SRT Promotor for Rallycross Junior Cup

Vi har alltid hatt et sterkt ønske om å løfte interessen for norsk rallycross, og har ved flere anledinger bidratt ved enkelte prosjekt. Fra 2016 blir SRT en promotor for Rallycross Junior Cup. Vi har fått med noen partnere og laget en webside som vil bli pressentert 1. mai. Websiden er for Rallycross Junior Cup og vi har flere spennende planer som vil bli pressentert i mai. Inntil videre går det ann å like facebook siden til Rallycross Junior Cup.

Skaar Racing Team har vært innvolvert i Juniorcupen siden oppstarten i 2007. Frode lagde NM program på den tiden for KAK og NMK Gardermoen, vi skrev artikel om det første løpet som gikk i Rallycross Junior på Lyngås. Året etter startet vi Rallycross.no der vi i flere år skrev mange artikler om Junior utøvere. Vi var også med på bilsport konferansen på Lillehammer der regelverket for Junior klassen ble satt høsten 2008. I 2009 tok vi også for første gang med en egen fører i SRT som fikk opplæring og teknisk support i SRT Junior Team.

De to neste årene leide vi bort vår egen Opel Corsa SRT med stor hell. Det ble 4 seiere, 9 pallplasser og 12 A-finaler på de 12 løpene vi leide bort denne bilen. De senere årene har vi fokusert på Super 1600, men har fortsatt SRT Corsa´n stående i garasjen. Det blir gøy å jobbe med dette prosjekter vi nå har satt i gang fra 2016, og vi håper det faller i smak for deltagere, publikum og andre. Mer info kommer ila de neste ukene! Se promo video Rallycross Junior Cup.