Atle gjør seg klar for VM sesong med Simon.

De siste måneder har Atle planlagt sesongen der han skal være med som Coach / spotter i RX Lites satsingen til Simon Wågø Syversen fra Hamar. De kjenner hverandre godt gjennom samarbeidet da Simon kjørt for SRT med vår Citroën Saxo. I fjor var det litt uro, og feil fokus som førte til at det ikke ble de beste resultatene som vi vet Simon kan prestere. Nå er det fullt fokus på 2016, og Simon har hatt to gode tester med RX Lites bilen i år. Atle og Simon har blant annet vært på Hockenheim der årets første runde går av stabelen førstkommende helg.

Det var regn og vanskelig føre på denne testen, men Simon viste lovende takter der han lærte seg å kjøre på en meget effektiv måte. Teamet Simon kjører for er fortsatt SET Promotion, et finsk vinnerteam med eier Jussi Pinnomäki som også jobber for Olsberg MSE. Teamet har vært i Europatoppen i Super 1600 i mange år, og en annen nordmann kjører også for teamet. Faktisk har vi også tidligere leid bort bil til Magnus Bergsjøbrenden så dette er en fører Atle kjenner fra før.

Magnus kjørte et løp med leid bil av SRT i 2010, der vi tok dobbeltseier i juniorklassen på Gardermoen. Sindre Backe som kjørte Corsa´n  vant 4 av 5 løp dette året, og Magnus som hoppet inn i en Toyota Starlet (som vi kun eide i 2010 sesongen) gav Sindre skikkelig kamp i finalerunden på Gardermoen. Magus kjører i år Super 1600 for SET Promotion, det samme teamet som Simon kjører RX Lites. Atle har blitt spurt om å være med hele sesongen (7 løp) med Simon, og de ser frem i mot samarbeidet som har foregått den siste tiden. Denne helgen er det fullpakket med VM Rallycross og DTM på Hockenheim, derfor gjør RX Lites seg ferdig på lørdag, les mer og se linker i slutten av artikkelen.

Marit har vært med å notert tider, det er en stor jobb for å få ut de siste tideler.

Info om Hockenheim runden / 1. runde i RX Lites / 2. runde i VM Supercar

RX Lites kjøres en support klasse til VM fredag og lørdag.

VM Runden på Hockenheim sendes på NRK søndag kl 10.00 (!)

Resultater og live tider fra Hockenheim.

Info om bane / arrangement.

Info om RX Lites finner dere her!

Info om Simon finner dere her!

Info om SET Promotion finner dere her!