Velykket helg for SRT med 3 prosjekter!

Atle har vært med Simon til Belgia og de har hatt en flott helg der Simon satt sin aller første bestetid i RX Lites. Han kvalet også inn topp 4 etter fire kjørte heat og lå bra ann i sin semfinale da han ble påkjørt. Men det ble finale uansett, etter tredjeplass i sin semifinale. I selve finalen var Simon uheldig og punkterte, desverre ble det da brutt finale. Men han endte allikevel opp på en 5. plass i og med at en konkurrent ble disket etter "uren kjøring". Dermed er det den beste helgen til Simon i RX Lites med tanke på poengsanking og bestetid. De siste ukene har det vært jobbet iherdig med Juniorcup-RX prosjektet som denne helgen har fått mye oppmerksomhet med åpningsløpet i Rallycross Junior Cup.

Vi var ikke til stedet i Grenland, men hadde sendt utstyr og effekter nedover. Det er moro å se at juniorførerne allerede bruker t-skjorta på første løpet. På bilde ser dere Helena Abrahamsen som kjørte inn til en flott 8. plass i Rallycross junior Cup feier med pokalen i Juniorcup-RX t-skjorte. Skaar Racing Team har laget en nettside som inneholder det meste man trenger vite om våre yngste deltagere i norsk rallycross. Alle junior deltagerne fikk t-skjorte og caps, og mange kjørte med klistremerke på sine biler for å markedsføre sin egen nettside som har hatt bra besøk gjennom helgen.

Frode hadde to arrangement i helga på Gardermoen gjennom Motorsport Event som tilbyr fart og spenning. Dermed har det vært en helg med mye prosjekter, men alt har gått bra og alle våre kunder på event har vært i strålende humør etter å ha kjørt "bilcross på tid", et konsept som har slått veldig bra ann for private og bedrifter. Vi tar små og store grupper, ta kontakt for booking eller forespørsel. I tillegg har vi denne helgen skrevet flere artikeler på Rallycross.no, en nettside SRT eier og drifter. Vi kommer de neste dagene og ukene til å prøve selge annonser / sponsorplasser på denne siden. Det vil avgjøre Rallycross.no sin fremtid, men vi mener rallycross trenger en skikkelig nettside for norsk rallycross.