Et hektisk første halvår er tilbakelagt for SRT

Denne helga var det VM runde i Høljes og både Atle og jeg (Frode) hadde oppgaver. Atle var som vanlig med Simon Wågø Syversen fra Hamar som kjørte veldig bra denne helgen. Han var uheldig til slutt. Men etter to greie plasseringer pga dårlige starter satt den (starten) endelig i Q3 og det endte med bestetid med det største startfeltet som noen gang har vært i RX Lites. Desverre var lykken kortvarig for når Simon skulle gjenta suksessen ville ikke bilen gå (det ble brutt ut fra start) pga en oljetrykk sensor.

Dermed ble det er dårlig startspor i semifinalen og med hard satsing inn i andre sving endte det med brutt også der. Men som dere ser på bilde over fløy Simon bokstavlig talt over hoppet og kjørte inn til bestetid i Q3 da det var en del i Q4 som han desverre ikke fikk kjørt. Med en god omgang der vinnertiden ikke var så mye bedre enn den Simon kjørte i Q3 kan vi bare fantasere om hvordan det kunne gått. Kvalifiseringen i de fire omganene avgjør hvilket startspor man får i semifinalen, og alle omganer er tellende.

Det er ikke avklart om Simon skal kjøre de to siste rundene, han hadde i utgangspunktet en avtale på de fem første løpene med oppsjon på de to siste i RX Lites. I mellomtiden kommer Atle til å se på SRT sine egne biler i garasjen. Vi har fortsatt stående to 1600 biler, en Opel Corsa SRT og Saxo´n som Simon kjørte i NM 2013 og 2014. Jeg hadde denne helgen akkreditert meg som presse for Rallycross.no og vi har lagt ut et bilde arkiv her. Nå er det pause i rallycross sesongen og det vil også bli rolig på event fronten i juli.

Vi ønsker alle våre besøkende en god sommer, følg med Skaar Racing Team utover høsten.