SRT lanserer RX Evolution i 2017!

Vi har lenge gått med planer om å lage et konsept for å hjelpe og utvikle unge talenter. Forøvrig også alle som ønsker å kjøre Rallycross. Vi har gjort mange feil opp gjennom årenes løp og sitter med over 20 års erfaring fra sporten. Det er mye som skal læres og det er endel elementære ting som kreves for å kunne drive med dette, enten det er på hobby nivå eller toppnivå.  Dersom man skal nå ut i eVi tar betalt for våre tjenester etter avtale, og med vår lidenskap for Rallycross kan vi sammen finne ut dine muligheter for dine fremtidsmål i karrieren.

Vi begynte å jobbe med Simon i 2013 og sammen er vi i RX2 på VM runder i 2017

Internasjonale RX Evolution Ahtletes

Vi har valgt å ta med oss tre utøvere vi har jobbet tett med i flere sesonger. Glenn Haug som vi kjenner fra Bilcross miljøet driver også Bilcrossfabrikken i tillegg til å kjøre en Supercar Lites bil i RallyX Nordic og RX2. Simon Syversen har vi jobbet med siden han debuterte i Rallycross i 2013 sesongen. Simon går nå inn i sin tredje sesong i RX2, og har ambisjoner om å kjempe i toppen. Han tok sin første internasjonale pallplass i 2016 under en runde i Barcelona.

Mats Lysen debuterte faktisk i nøyaktig samme bilen som Syversen, men noen år tidligere. i 2008 startet Mats sin Rallycross-karriere og han tok rakst stor steg. Vi jobbet mye med sammen, og det endte med at vi tok over hans Citroën Saxo etter hans første sesong. Allerede i 2009 ble Mats Lysen Europamester i Super 1600. Han kjørte deretter flere sesonger i Supercar og har flere gode plasseringer å vise til, deriblant en seier på Lånke i 2011. Nå kjører Mats Rally for å forberede seg best mulig til drømmen om å komme tilbake i Rallyross.

Sammen skal vi i 2017 bygge opp RX Evolution, samt forsøke å skape best mulig forutsetninger for våre Ahtletes (direkte oversatt utøvere). Vi starter allerde i Belgia helgen 12.-14. mai der både Simon og Glenn deltar i RX2. Vi kommer til å starte en Rallycross Skole i år, og bygger prosjektet opp "sten for sten" underveis. Vi har mange planer, men alt til sin tid! Det vil også bli mulig å leie en test med både Crosskart, bilcross biler og rallycross biler. I tillegg har vi mulighet til firmaevent gjennom Motorsport Event.