Les mer om våre sponsorer nedenfor!

 

Motorsport Event AS tilbyr fartsfylte firmaevent på Gardermoen Motorpark. Personene bak firmaet har over 15 års erfaring fra motorsport, og har blant annet vært med på tv innspillinger som Zebra Grand Prix, Golden Goal og Dansken & Finger´n. Konseptet går ut på at bedrifter og private grupper kan prøve seg på rallycross banen i gamle biler, det kjøres med Volvo 240 - Dette er å anbefalle for deres neste firmaevent eller salgsmøte!


 

Stige Seneteret AS har vært den viktigste støttespiller for Skaar Racing Team. SRT og Stige Senteret AS samarbeidet mellom 2007-2011 og har fortsatt et godt forhold. Stige Senteret AS var også en meget viktig bidragsyter ved vårt kjøp av vår Citroën Saxo Kit Car høsten 2008, og dermed gjort det mulig å være der vi er i dag. Bilde nedenfor var et sunlig bevis på vår aller første sesong sammen, og mye moro har vi hatt gjennom årene med rallycross.

 


 

Skaar Racing Team har hatt mange sponsorer opp gjennom årene og vi er takknemmelig for alle bidrag som har gjor denne satsingen mulig. De siste årene har vi ikke hatt egne sponsorer siden vi ikke selv har deltatt i Rallycross siden 2011. Men vi tar gjerne en prat dersom noen ønsker å være med som en teamsponsor / partner for fremtiden gjennom vår offisielle webside som vil bli lansert i april 2016. Det er også mulig å kombinere det å være vår partner med et fartsfylt firmaevent!

Våre første sponsorer i 1998; 1000,- kroner fra søskenbarnet vårt og Pizzaboy!

GÅ TIL FORSIDEN